Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sert çok özelliği sayesinde, dişi ve mert müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğfiiltirenlerin yeğleme etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Birşunca alanda kullanılan yoğun antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Akak başlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Evinizde saf bir hüküm yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesinkes kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabil mobilyalar sayesinde sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve bariz tonlarda olan duvar renkleri olarak zıtmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında nokta vermektedir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa vadiı eşyalarda antrasit tercih edileceği saat bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir cazibe berklabilir.

Elan dargın tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle birlikte antrasit gri boya kullanıldığında elan bıçkın ve çağdaş bir görünüm esenlar.

sprey boya Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basitçe aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden ayan duvar rengi boyasıdır. özge mobilya ve eşyaların rengi ile palas düzen esenlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan müteharrik bir düz yaratmanız yerine koltukta bulunan gri tonunun detaylarda mevki aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Minimalist tasavvurın çizgi ilkesi olan azca fakat patetik detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada mekân düzlük koridorlar evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çelimlü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten antrasit gri dekorasyon seçilebilir.

Report this wiki page