goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mekan, ölümlü ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar ev bark dekorasyonunda çağdaş bir güzel duyu yakalamak isteyenler muhtevain aliyyülâlâ bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda süssüz ve zarafetli bir gaz yuvarı oluşturur.

Bohem Janr Nedir? Beyit dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir dünya yaratmayı cümle lüzum. İnsanlar aşiyan dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin mirkenti olan bu şehirde yaşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek muhtevain harikalar yaratmaktadır. İster…

Ocaklık tasavvurında antrasit renkli dolaplar modern bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta pak ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, antrasit gri boya celi gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai alegori elan koyu gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolayca kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini harcamak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Elan soğuk tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle yan yana kullanıldığında sprey boya daha çatal yürekli ve çağdaş bir görünüm sağlamlar.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını sağlar.

Her dilde sırasıyla süflidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk konut dekorasyonunda çağdaş ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken antrasit gri boya aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Mekanda daha asude, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. O çağ grinin sıcak tonlarına güzel eylem etmek sahih bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan zahir gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page